Zdroj: http://www.bowling-znojmo.cz/25.1.2013_otvirame_restauraci_bowling_restauarnt  •  Vydáno: 25.1.2013 10:15  •  Autor: bowling-admin

Od 25. ledna 2013 vaříme !!! :)

Od  25. ledna 2013 vaříme !!! :)25.1.2013 otvíráme restauraci BOWLING RESTAURANT. Příjďte si pochutnat do naší nově otevřené restaurace. Vaříme denně, neděle až čtvrtek od 11:00 do 22:00 hod., v pátek a sobotu do 23:00 hod.

Kromě jídel z jídelního lístku si pro vás každý měsíc přichystáme novou "akční" kuchyni - v únoru jsou to speciality ze zvěřiny. Samozřejmě nechybí polední obědové menu, kde nabízíme výběr ze tří jídel.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ Obědové menu aktualizujeme každý týden a naleznete ho na našich stránkách.

Pokud vám chutnalo v Althanském paláci, pak jistě uvítáte, že zde bude vařit tým kuchařů právě z této restaurace. V jídelním lístku tedy nebude chybět ani oblíbený steak na horkém kameni a jiné speciality ...

Nově otevřená kuchyň je svou velikostí a vybavením přizpůsobena pro zajištění veškerých cateringových služeb a to nejen ve Znojmě. Do portfolia chystáme i rozvoz minutkových jídel a rozmanitých specialit jak firmám, tak i soukromým osobám.

V areálu Bowlingu sport baru se nachází prostorné parkoviště pro naše hosty - vjezd na parkoviště je mezi Bowling sport barem a Pivnicí Na stadionu, mapku naleznete také v našich kontaktech.