Zdroj: http://www.bowling-znojmo.cz/silvestr-2013-pojdte-s-nami-slavit  •  Vydáno: 26.10.2013 21:24  •  Autor: bowling-admin

Silvestr 2013 - pojďte s námi slavit !!!

Silvestr 2013 - pojďte s námi slavit !!!Přijďte s námi oslavit příchod roku 2014. Již dnes si můžete zdarma zarezervovat stůl nebo box dle vlastního výběru.

Nechceme nikomu organizovat zábavu a proto je vstup ma silvestrovský večer zdarma, nicméně pro garanci volného místa doporučujeme rezervaci stolu.

V rámci večera je možné pro každý stůl rezervovat jednu hodinu bowlingu před půlnocí a jednu hodinu po půlnoci. Případné prodloužení bude možné dle zájmu o bowling a kapacitu drah. 

Jako v loňském roce nám oslavu zpříjemní DJ. V naší restauraci bude k dispozici speciální nabídka jídel pro tento večer. Rezervaci můžete provést přímo u obsluhy baru nebo prostřednictvím e-mailu: rezervace@bowling-znojmo.cz.

Neváhejte a včas si rezervujte místo

Těšíme se na Vaši návštěvu ! :)​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Oslavte Silvestr 2013 u nás !!!