Zdroj: http://www.bowling-znojmo.cz/vysledky-valentynsky-turnaj  •  Vydáno: 20.2.2013 16:36  •  Autor: bowling-admin

Valentýnský turnaj - VÝSLEDKY!!!

Valentýnský turnaj - VÝSLEDKY!!!V neděli 17.2.2013 v 17:00 proběhl Valentýnský turnaj párů, jehož výsledky vám touto cestou přínášíme. Turnaj probíhal vyřazovacím systémem Pavouk na jednu porážku, do kterého se družstva řadila dle vysledků úvodních čtyř rozhozových kol.

Celý turnaj provázela skvělá atmosféra, kterou neskutečným způsobem umocnily výsledky a vyrovnanost jednotlivých družstev. Závěrečné finále o první místo rozhodly pouho pouhé dvě kuželky a vítezem bylo družstvo Čaněk-Chalabalová nad družstvem Šolc-Hatalová. Boj o třetí místo rozhodla jedna jediná kuželka a bronzový pohár si odneslo družtvo Šafář-Šafářová nad družstvem Kočová-Horáková.  

A nyní k průběhu turnaje a jednotlivým výsledkům. Zahájili jsme tedy čtyřmi rozhozovými koly, kdy každé družstvo odehrálo jeden kompletní Frame (oba hráči) na každé dráze. Celkový nához následně určoval rozřazení družstev do "pavouka". Výsledky rozhozových kol jsou v následující tabulce:

Z těchto výsledků byl vytvořen pavouk, kterým již družstva "prošli" ke svým umístěním viz. obrázek níže. Jak si můžete všimnout, výsledky jednotlivých zápasů byly opravdu hodně vyrovnané.

A nyní konečné umístění jednotlivých družstev. 

Na úplný závěr turnaje jsme ještě ocenili hráče s nejvyšším náhozem, kde v kategorii žen zvítězila Lenka Komárková s náhozem 191 bodů a v kategorii mužů zvítězíl Jaroslav Šolc s náhozem 222 bodů

Na závěr nezbývá nic jiného, než všem hráčům poděkovat za příjemný zážitek a atmosféru. Pevně věřím, že stejně zábavné budou i další turnaje.